Webdesign

Nieuw Mos Natuurvoeding

Veel Natuurwinkels in 2020 werden EkoPlaza, toen de formule Natuurwinkel stopte. Een klein aantal ging zelfstandig verder, waaronder de Amersfoorste vestiging die nu ‘Nieuw Mos’ heet. Dit betekende ook dat alle marketing in eigen handen kwam. Er stond een ‘kale’ WordPress website online; beeld en huisstijl ontbraken volledig. 

Ik heb een nieuwe responsive website voor Nieuw Mos gemaakt en daarin het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl verwerkt. De website is nu voorzien van een logische menu indeling en spreekt aan. Behalve basis informatie kunnen klanten hier ook  terecht voor het laatste nieuws van Nieuw Mos door middel van de bijgehouden blogpagina. 

Doel: een aansprekende website neerzetten die de nieuwe huisstijl en merkwaarden van Nieuw Mos helder overbrengen. 

“Op het moment dat Nieuw Mos formulevrij werd en verder ging als zelfstandige natuurvoedingswinkel heeft Daniëlle ons enorm geholpen door voor ons de website op te zetten, een goede social media strategie te ontwikkelen en ons nieuwe magazine te ontwerpen en te maken. We hebben Daniëlle leren kennen als een punctuele webdesigner die zorgt dat alles tiptop in orde is. Daarnaast is ze sterk in het planmatig werken, ontwerpen en fijn om mee samen te werken. Dank je wel!”

Anita Groenendijk
Nieuw Mos

Responsive webdesign Vital4Life | 2handenvrij

De start

Ruben en Joren gaven mij direct in het begin al veel vrijheid om de website vorm te geven en op te bouwen aan de hand van mijn eigen gevoel bij het bedrijf. Hier heb ik dan ook enthousiast gebruik van gemaakt. 

Zelf leverden ze beeldmateriaal aan dat ik mocht gebruiken voor de website. Na de eerste oplevering heeft Anita Groenendijk, goed met schrijven, hier en daar nog wat tekstuele suggesties gedaan. 

Desktop-vital4life

Het proces

Ongeveer een half jaar later ontstond Nieuw Mos Warenhuis. Ondanks de onzekerheden van de Coronacrisis hebben de ondernemers van Nieuw Mos de moedige stap genomen om een compleet nieuwe winkel te openen die zich richt op duurzame non-food producten voor een duurzaam thuis. Dit betekende uiteraard ook een uitbreiding van de website. 

Desktop-vital4life

Elke maand wordt er een nieuwsbrief verzonden en elk kwartaal brengt Nieuw Mos een eigen magazine uit. Nieuw Mos is hiermee een unieke formule van een totaalconcept rondom duurzaam leven. Ik vind het een fantastisch merk! 

Meer projecten:

Hierboven een kleine selectie van mijn werk. Meer zien? Kijk dan eens in mijn portfolio.