Webdesign

Nieuw Mos Natuurvoeding

Nieuw Mos  

Veel Natuurwinkels in 2020 werden EkoPlaza, toen de formule Natuurwinkel stopte. Een klein aantal ging zelfstandig verder, waaronder de Amersfoorste vestiging die nu ‘Nieuw Mos’ heet. Dit betekende ook dat alle marketing in eigen handen kwam. Er stond een ‘kale’ WordPress website online; beeld en huisstijl ontbraken volledig. 

Ik heb een nieuwe responsive website voor Nieuw Mos gemaakt en daarin het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl verwerkt. De website is nu voorzien van een logische menu indeling en spreekt aan. Behalve basis informatie kunnen klanten hier ook  terecht voor het laatste nieuws van Nieuw Mos door middel van de bijgehouden blogpagina. 

Doel: een aansprekende website neerzetten die de nieuwe huisstijl en merkwaarden van Nieuw Mos helder overbrengen. 

Responsive webdesign Vital4Life | 2handenvrij

De start

Ruben en Joren gaven mij direct in het begin al veel vrijheid om de website vorm te geven en op te bouwen aan de hand van mijn eigen gevoel bij het bedrijf. Hier heb ik dan ook enthousiast gebruik van gemaakt. 

Zelf leverden ze beeldmateriaal aan dat ik mocht gebruiken voor de website. Na de eerste oplevering heeft Anita Groenendijk, goed met schrijven, hier en daar nog wat tekstuele suggesties gedaan. 

Desktop-vital4life

Het proces

Ongeveer een half jaar later ontstond Nieuw Mos Warenhuis. Ondanks de onzekerheden van de Coronacrisis hebben de ondernemers van Nieuw Mos de moedige stap genomen om een compleet nieuwe winkel te openen die zich richt op duurzame non-food producten voor een duurzaam thuis. Dit betekende uiteraard ook een uitbreiding van de website. 

Desktop-vital4life

Elke maand wordt er een nieuwsbrief verzonden en elk kwartaal brengt Nieuw Mos een eigen magazine uit. Nieuw Mos is hiermee een unieke formule van een totaalconcept rondom duurzaam leven. Ik vind het een fantastisch merk! 

Samengevat

Een compleet nieuwe website met integratie van de nieuwe huisstijl en kernwaarden van Nieuw Mos

De website ondersteunt d.m.v. de blog en regelmatige updates in het bijhouden van een goede klantrelatie

 Later in het jaar uitgebreid met de nieuwe tak binnen het bedrijf: Nieuw Mos Warenhuis

Meer projecten: