Recensies

Wat anderen over mij zeggen

★★★★★

“Daniëlle heeft ons (Dialog Group) super goed geholpen met het ombouwen van de website en deze conversiegerichter te maken. Ze werkt lekker gestructureerd en snel en heeft vaak goede ideeën. En ook niet onbelangrijk: ze denkt als freelancer mee aan de ”toekomst” van onze website. Dus niet alleen over de periode waarin ze je ondersteunt, maar ook wat je daarna zelf nog kunt doen en hóe je dat het beste kunt doen.

Laura Kauw
Dialog Group

“Ik heb het afgelopen jaar veel samen gewerkt met Daniëlle. Ben erg blij met onze samenwerking omdat ze zeer professioneel is, mooi en goed werk levert en heel erg prettig in de omgang is. Hoop nog veel langer met je samen te mogen werken!.”

Mechtild Janssen
Stichting de Koperhorst

“De website van onze B&B in Portugal is gemaakt door Daniëlle. Zelfs op long distance wist Daniëlle onze website exact zo te maken hoe wij hem ons voorstelde. Daniëlle is innovatief en weet hoe ze een klant moet lezen om precies dat te creëren wat jij als klant wilt.

Met haar professionaliteit, passie en liefde om iets moois te creëren is 2handenvrij webdesign het designbureau waar je moet en wilt zijn!”

Silvana en Gerwin

Eigenaren, Quinta Bogesi

Ik ben zeer tevreden over Daniëlle van 2handenvrij. Ze denkt mee en geeft goede service. Zeker een aanrader!

Kevin

Funnel markteer, Quick Leads Marketing

Al een aantal jaren doet Altis een beroep op Daniëlle voor het maken van een cover voor het Altis Jaarboek. Ze werkt professioneel, zorgt voor actualiteit, is resultaatgericht, enthousiast en komt gemaakte afspraken na.

Mariet

Secretaris , Altis atletiek vereniging

★★★★★

Wauw wij zijn echt super tevreden over onze samenwerking met Danielle. Ze is leergierig, betrokken, zorgvuldig en enorm goed in haar vak. We hebben heel close met haar samengewerkt aan ons project, waar echt ons hart in zit. En ze was in staat om vorm te geven wat wij in ons hoofd voor ons zagen. Ze is snel en duidelijk in wat wel en niet lukt. Ze deelt ook vanuit haar perspectief hoe we het het beste aan kunnen pakken, dat werkt erg prettig omdat het ook kan zijn dat je er zelf niet aan gedacht hebt. Het resultaat was mooi, straalde klasse en professionaliteit uit. Danielle is een heel fijn persoon om mee samen te werken! Wij gaan zeker nog vaker gebruik maken van haar kwaliteiten!

Leoni van Rooy
The Frequency Keepers

“Toen wij in 2020 een nieuwe bedrijfsnaam kregen, heeft Daniëlle een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van onze website en online identiteit. Dit traject heeft ze professioneel en punctueel ter hand genomen. Haarfijn weet ze de ziel van het bedrijf te vertalen naar een passend visueel resultaat, zoals een website. In 2021 startten wij met een eigen kwartaalmagazine. Dankzij de inzet van Daniëlle is het ons gelukt om in korte tijd een mooi blad te produceren. In het grafisch ontwerp is Daniëlle creatief en sensitief in het neerzetten van de juiste sfeer. De samenwerking met 2handenvrij zetten wij met veel plezier voort in eventuele toekomstige projecten.

Joren Jacobs

Ondernemer, Nieuw Mos

★★★★★

Het was een prettige samenwerking met Daniëlle en de opdracht is volledig naar wens binnen de voor afgestemde termijn afgerond.

Peter de Moor

Een shoutout naar deze zeer sympathieke en creatieve onderneemster Daniëlle de Vries die voor Dialog Group een zeer waardevolle bijdrage levert en met wie het zeer prettig samenwerken is.

Patrick Roeland

Algemeen Directeur & Co-owner, Dialog Group

“Daniëlle en ik hebben intensief samengewerkt voor onze klanten op een breed marketingspectrum. Dit terrein bestrijkt online en offline activiteiten zoals het maken van websites, stands, drukwerk, SEO en contentmarketing.

Daniëlle behoudt overzicht, is geordend, is creatief, heeft een voortvarende aanpakmentaliteit en een aanstekelijk enthousiasme. Haar bijhouden is een uitdaging. Ik beveel haar als marketingcollega oprecht meer dan van harte aan.”

Henk-Jan Ven

Interim Manager

Bij dat je er(van) bent en met ons steeds weer een beetje meer waarde toevoegt. Tel daarbij op: jouw sprankelende energie, vriendelijkheid, kennis en enthousiasme en je hebt in mijn optiek het neusje van de zalm 🌺

Liane Lemmers

Manager (medische) zorg, De Koperhorst

★★★★

“Ik raad een ieder 2handenvrij.nl aan die op zoek is naar een professional die niet alleen met je meedenkt, maar vooral meevoelt. Daniëlle is zeer toegankelijk en superslim. Iemand waar je echt wat aan hebt en to the point is! Daarnaast neemt zij de tijd om e.a. goed uit te leggen. Ik ben superblij met mijn mooie website en logo.

Shantie Siew
InnerShantie

“Daniëlle heeft voor mijn coachingbedrijf een schitterende website gemaakt. Ik ben erg blij met het resultaat en de module waarmee ik nu zelf de site kan aanpassen werkt (gelukkig) erg makkelijk. Ook voor het maken van een logo en foto’s voor de site kon ik op Daniëlle vertrouwen, wat haar service als geheel tot een mooi en praktisch totaalpakket maakt. Ze heeft kennis van zaken, en ik raad iedereen aan om voldoende naar haar adviezen te luisteren, wat zij weet uiteraard beter wat een goede website is dan wij. De samenwerking was zeer prettig en verliep soepeltjes en op fijne, informele en efectieve wijze. Kortom een dikke aarader!”

Joris Weima
Vital Life Coaching

Met veel enthousiasme en gedrevenheid heeft Daniëlle zich binnen het marketingteam van Toshiba actief ingezet om de online activiteiten te optimaliseren en verder uit te breiden. Het gevolg: Een prachtige nieuwe website en mooie online campagnes voor onze producten. Dankzij de creativiteit van Daniëlle, die ook goed tot uiting komt in het ontwerp van acties, brochures en incentives, zijn er veel mooie uitingen ontwikkeld voor de sales- en marketingactiviteiten van Toshiba.

Leon Verlaan

Director Marketing & Channel Sales, Toshiba Tec Netherlands