Referenties

Hoe anderen de

samenwerking

met mij ervaren

Met liefde en plezier

Ik heb hier en daar rond gevraagd hoe anderen mij zouden omschrijven. Aan de mensen waar ik mee heb samengewerkt.

Zij omschrijven mij als iemand die meedenkt, enthousiast is enĀ  creatief.Ā Ik ben gemakkelijk in omgang en zeer gestructureerd.Ā 

Benieuwd wat ze echt over mij zeggen? Lees de onderstaande referenties. Ik vraag aan elke nieuwe opdrachtgever om een review achter te laten na het afronden van het project. Staat de jouwe er binnenkort misschien ook bij?

ā€œWauw wij zijn echt super tevreden over onze samenwerking met Danielle. Ze is leergierig, betrokken, zorgvuldig en enorm goed in haar vak. We hebben heel close met haar samengewerkt aan ons project, waar echt ons hart in zit. En ze was in staat om vorm te geven wat wij in ons hoofd voor ons zagen. Ze is snel en duidelijk in wat wel en niet lukt. Ze deelt ook vanuit haar perspectief hoe we het het beste aan kunnen pakken, dat werkt erg prettig omdat het ook kan zijn dat je er zelf niet aan gedacht hebt. Het resultaat was mooi, straalde klasse en professionaliteit uit. Danielle is een heel fijn persoon om mee samen te werken! Wij gaan zeker nog vaker gebruik maken van haar kwaliteiten!ā€œ

Leoni van Rooy

The Frequency Keepers

“Toen wij in 2020 een nieuwe bedrijfsnaam kregen, heeft DaniĆ«lle een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van onze website en online identiteit. Dit traject heeft ze professioneel en punctueel ter hand genomen. Haarfijn weet ze de ziel van het bedrijf te vertalen naar een passend visueel resultaat, zoals een website. In 2021 startten wij met een eigen kwartaalmagazine. Dankzij de inzet van DaniĆ«lle is het ons gelukt om in korte tijd een mooi blad te produceren. In het grafisch ontwerp is DaniĆ«lle creatief en sensitief in het neerzetten van de juiste sfeer. De samenwerking met 2handenvrij zetten wij met veel plezier voort in eventuele toekomstige projecten.

Joren Jacobs

Ondernemer, Nieuw Mos

“De website van onze B&B in Portugal is gemaakt door DaniĆ«lle. Zelfs op long distance wist DaniĆ«lle onze website exact zo te maken hoe wij hem ons voorstelde. DaniĆ«lle is innovatief en weet hoe ze een klant moet lezen om precies dat te creĆ«ren wat jij als klant wilt.

Met haar professionaliteit, passie en liefde om iets moois te creĆ«ren is 2handenvrij webdesign het designbureau waar je moet en wilt zijn!”

Silvana en Gerwin

Eigenaren, Quinta Bogesi

“DaniĆ«lle heeft voor mijn coachingbedrijf een schitterende website gemaakt. Ik ben erg blij met het resultaat, en de module waarmee ik nu zelf de site kan aanpassen werkt (gelukkig) erg makkelijk. Ook voor het maken van een logo en fotoā€™s voor de site kon ik op DaniĆ«lle vertrouwen, wat haar service als geheel tot een mooi en praktisch totaalpakket maakt. Ze heeft kennis van zaken, en ik raad iedereen aan om voldoende naar haar adviezen te luisteren, want zij weet uiteraard beter wat een goede website is dan wij. De samenwerking was erg prettig en verliep soepeltjes en op fijne, informele en effectieve wijze. Kortom, een dikke aanrader!”

Joris Weima

Vital Life Coach, Vital4Life

Al een aantal jaren doet Altis een beroep op Daniƫlle voor het maken van een cover voor het Altis Jaarboek. Ze werkt professioneel, zorgt voor actualiteit, is resultaatgericht, enthousiast en komt gemaakte afspraken na.

Mariet

Secretaris , Altis atletiek vereniging

“DaniĆ«lle en ik hebben intensief samengewerkt voor onze klanten op een breed marketingspectrum. Dit terrein bestrijkt online en offline activiteiten zoals het maken van websites, stands, drukwerk, SEO en contentmarketing.

DaniĆ«lle behoudt overzicht, is geordend, is creatief, heeft een voortvarende aanpakmentaliteit en een aanstekelijk enthousiasme. Haar bijhouden is een uitdaging. Ik beveel haar als marketingcollega oprecht meer dan van harte aan.”

Henk-Jan Ven

Interim Manager, LinkedIn

“DaniĆ«lle is creatief en denkt mee, ik had dit zelf niet zo bedacht. De samenwerking was fijn en het was snel geregeld”

Nadine

Eigenares, Minnies foodtruck

“DaniĆ«lle weet precies wat ze deed bij het maken van mijn website en ging heel efficiĆ«nt en snel te werk. Ook wanneer ze niet wist hoe iets werkte had ze het in een mum van tijd geleerd en dat laat zien hoe gedreven ze is om iets tot de uiterste kwaliteit van haar kunnen af te leveren. Daarnaast was de communicatie fijn en luisterde ze ook naar wat ik als visie had voor de website. Ook wanneer dit niet helemaal overeen kwam kwamen we heel goed tot een compromis of een alternatief. Verder merk je dat ze veel ervaring heeft opgedaan van vorige werknemers, maar toch ook haar eigen personal touch aan het afgeleverde werk brengt.”

Marileen Labots

Oprichtster, Mariluna massage

“Met veel enthousiasme en gedrevenheid heeft DaniĆ«lle zich binnen het marketingteam van Toshiba actief ingezet om de online activiteiten te optimaliseren en verder uit te breiden. Het gevolg: Een prachtige nieuwe website en mooie online campagnes voor onze producten. Dankzij de creativiteit van DaniĆ«lle, die ook goed tot uiting komt in het ontwerp van acties, brochures en incentives, zijn er veel mooie uitingen ontwikkeld voor de sales- en marketingactiviteiten van Toshiba.”

Leon Verlaan

Director Marketing & Channel Sales, Toshiba Tec Netherlands

Mijn werk

Ik richt mij op ondernemers die met hun product of dienst de wereld een stukje beter maken. Het is mijn doel om hen daarbij te helpen,Ā  door hen te ontzorgen op het gebied van hun website en daarbij behorende communicatie. Met mijn emotionele insteek en empathisch vermogen zet ik de sfeer van je bedrijf online neer zoals deze in real life ook is. Dat zie je terug in mijn werk:

Mariluna massage webdesign home page screenshot

Werk met mij

Heb je interesse of nog een vraag over de mogelijkheden? Stuur me dan zeker even een bericht: