Recensies

Wat anderen over mij zeggen

ā€œWauw wij zijn echt super tevreden over onze samenwerking met Danielle. Ze is leergierig, betrokken, zorgvuldig en enorm goed in haar vak. We hebben heel close met haar samengewerkt aan ons project, waar echt ons hart in zit. En ze was in staat om vorm te geven wat wij in ons hoofd voor ons zagen. Ze is snel en duidelijk in wat wel en niet lukt. Ze deelt ook vanuit haar perspectief hoe we het het beste aan kunnen pakken, dat werkt erg prettig omdat het ook kan zijn dat je er zelf niet aan gedacht hebt. Het resultaat was mooi, straalde klasse en professionaliteit uit. Danielle is een heel fijn persoon om mee samen te werken! Wij gaan zeker nog vaker gebruik maken van haar kwaliteiten!ā€œ

Leoni van Rooy

The Frequency Keepers

Ik ben zeer tevreden over Daniƫlle van 2handenvrij. Ze denkt mee en geeft goede service. Zeker een aanrader!

Kevin

Funnel markteer, Quick Leads Marketing

Al een aantal jaren doet Altis een beroep op Daniƫlle voor het maken van een cover voor het Altis Jaarboek. Ze werkt professioneel, zorgt voor actualiteit, is resultaatgericht, enthousiast en komt gemaakte afspraken na.

Mariet

Secretaris , Altis atletiek vereniging

“Toen wij in 2020 een nieuwe bedrijfsnaam kregen, heeft DaniĆ«lle een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van onze website en online identiteit. Dit traject heeft ze professioneel en punctueel ter hand genomen. Haarfijn weet ze de ziel van het bedrijf te vertalen naar een passend visueel resultaat, zoals een website. In 2021 startten wij met een eigen kwartaalmagazine. Dankzij de inzet van DaniĆ«lle is het ons gelukt om in korte tijd een mooi blad te produceren. In het grafisch ontwerp is DaniĆ«lle creatief en sensitief in het neerzetten van de juiste sfeer. De samenwerking met 2handenvrij zetten wij met veel plezier voort in eventuele toekomstige projecten.

Joren Jacobs

Ondernemer, Nieuw Mos

“De website van onze B&B in Portugal is gemaakt door DaniĆ«lle. Zelfs op long distance wist DaniĆ«lle onze website exact zo te maken hoe wij hem ons voorstelde. DaniĆ«lle is innovatief en weet hoe ze een klant moet lezen om precies dat te creĆ«ren wat jij als klant wilt.

Met haar professionaliteit, passie en liefde om iets moois te creĆ«ren is 2handenvrij webdesign het designbureau waar je moet en wilt zijn!”

Silvana en Gerwin

Eigenaren, Quinta Bogesi

ā˜…ā˜…ā˜…ā˜…ā˜…

Het was een prettige samenwerking met Daniƫlle en de opdracht is volledig naar wens binnen de voor afgestemde termijn afgerond.

Peter de Moor

Een shoutout naar deze zeer sympathieke en creatieve onderneemster Daniƫlle de Vries die voor Dialog Group een zeer waardevolle bijdrage levert en met wie het zeer prettig samenwerken is.

Patrick Roeland

Algemeen Directeur & Co-owner, Dialog Group

Met veel enthousiasme en gedrevenheid heeft Daniƫlle zich binnen het marketingteam van Toshiba actief ingezet om de online activiteiten te optimaliseren en verder uit te breiden. Het gevolg: Een prachtige nieuwe website en mooie online campagnes voor onze producten. Dankzij de creativiteit van Daniƫlle, die ook goed tot uiting komt in het ontwerp van acties, brochures en incentives, zijn er veel mooie uitingen ontwikkeld voor de sales- en marketingactiviteiten van Toshiba.

Leon Verlaan

Director Marketing & Channel Sales, Toshiba Tec Netherlands

“DaniĆ«lle en ik hebben intensief samengewerkt voor onze klanten op een breed marketingspectrum. Dit terrein bestrijkt online en offline activiteiten zoals het maken van websites, stands, drukwerk, SEO en contentmarketing.

DaniĆ«lle behoudt overzicht, is geordend, is creatief, heeft een voortvarende aanpakmentaliteit en een aanstekelijk enthousiasme. Haar bijhouden is een uitdaging. Ik beveel haar als marketingcollega oprecht meer dan van harte aan.”

Henk-Jan Ven

Interim Manager

“DaniĆ«lle is creatief en denkt mee, ik had dit zelf niet zo bedacht. De samenwerking was fijn en het was snel geregeld”

Nadine

Eigenares, Minnies foodtruck