Referenties

Hoe anderen de

samenwerking met

mijĀ ervarenĀ 

Met liefde en plezier

Ik heb hier en daar rond gevraagd hoe anderen mij zouden omschrijven. Aan de mensen waar ik mee heb samengewerkt.

Zij omschrijven mij als iemand die meedenkt, enthousiast is enĀ  creatief.Ā Ik ben gemakkelijk in omgang en zeer gestructureerd.Ā 

Benieuwd wat ze echt over mij zeggen? Lees de onderstaande referenties. Ik vraag aan elke nieuwe opdrachtgever om een review achter te laten na het afronden van het project. Staat de jouwe er binnenkort misschien ook bij?

“De website van onze B&B in Portugal is gemaakt door DaniĆ«lle. Zelfs op long distance wist DaniĆ«lle onze website exact zo te maken hoe wij hem ons voorstelde. DaniĆ«lle is innovatief en weet hoe ze een klant moet lezen om precies dat te creĆ«ren wat jij als klant wilt.

Met haar professionaliteit, passie en liefde om iets moois te creĆ«ren is 2handenvrij webdesign het designbureau waar je moet en wilt zijn!”

Silvana en Gerwin

Eigenaren, Quinta Bogesi

“DaniĆ«lle en ik hebben intensief samengewerkt voor onze klanten op een breed marketingspectrum. Dit terrein bestrijkt online en offline activiteiten zoals het maken van websites, stands, drukwerk, SEO en contentmarketing.

DaniĆ«lle behoudt overzicht, is geordend, is creatief, heeft een voortvarende aanpakmentaliteit en een aanstekelijk enthousiasme. Haar bijhouden is een uitdaging. Ik beveel haar als marketingcollega oprecht meer dan van harte aan.”

Henk-Jan Ven

Interim Manager, LinkedIn

“DaniĆ«lle is creatief en denkt mee, ik had dit zelf niet zo bedacht. De samenwerking was fijn en het was snel geregeld”

Nadine

Eigenares, Minnies foodtruck

Al een aantal jaren doet Altis een beroep op Daniƫlle voor het maken van een cover voor het Altis Jaarboek. Ze werkt professioneel, zorgt voor actualiteit, is resultaatgericht, enthousiast en komt gemaakte afspraken na.

Mariet

Secretaris , Altis atletiek vereniging

“DaniĆ«lle weet precies wat ze deed bij het maken van mijn website en ging heel efficiĆ«nt en snel te werk. Ook wanneer ze niet wist hoe iets werkte had ze het in een mum van tijd geleerd en dat laat zien hoe gedreven ze is om iets tot de uiterste kwaliteit van haar kunnen af te leveren. Daarnaast was de communicatie fijn en luisterde ze ook naar wat ik als visie had voor de website. Ook wanneer dit niet helemaal overeen kwam kwamen we heel goed tot een compromis of een alternatief. Verder merk je dat ze veel ervaring heeft opgedaan van vorige werknemers, maar toch ook haar eigen personal touch aan het afgeleverde werk brengt.”

Marileen Labots

Oprichtster, Mariluna massage

Mijn werk

Ik richt mij op ondernemers die met hun product of dienst de wereld een stukje beter maken. Het is mijn doel om hen daarbij te helpen,Ā  door hen te ontzorgen op het gebied van hun website en daarbij behorende communicatie. Met mijn emotionele insteek en empathisch vermogen zet ik de sfeer van je bedrijf online neer zoals deze in real life ook is. Dat zie je terug in mijn werk:

Mariluna massage webdesign home page screenshot

Werk met mij

Heb je interesse of nog een vraag over de mogelijkheden? Stuur me dan zeker even een bericht:

× Wat is je vraag?