Allround marketing ondersteuning

Stichting de Koperhorst

Voor Stichting de Koperhorst mocht ik aan de slag met het strategisch verbeteren van de Social Media kanalen, het oppoetsen van de website (binnen de mogelijkheden van het huidige WordPress-thema) en een aantal vormgeefklussen.

Het doel? Het opzetten van een haalbaar systeem, zodat de Koperhorst hierna zelfstandig consistent en professioneel zichtbaar is op diverse eigen kanalen, mét behoud van haar warme sfeer.

“Ik heb het afgelopen jaar veel samen gewerkt met Daniëlle. Ben erg blij met onze samenwerking omdat ze zeer professioneel is, mooi en goed werk levert en heel erg prettig in de omgang is. Hoop nog veel langer met je samen te mogen werken!.”

Mechtild Janssen
Stichting de Koperhorst

Social media strategie

Facebook header Koperhorst

Statistieken

Social Media

Na een gezamelijke brainstormsessie heb ik een Social Media Strategie opgezet, waarmee de Koperhorst haar online zichtbaarheid op een haalbare manier zelfstandig kan uitvoeren. 

Ik ontwikkelde Canva templates, een social media content planner en in nauwe samenwerking met Mechtild Janssen (medewerker Koperhorst) zijn we tot uitvoering gegaan. Met positieve resultaten als uitkomst m.b.t. het bereik van Instagram, Facebook en LinkedIn. De Koperhorst is zelfs al een paar keer in de plaatselijke krant gekomen door zichtbaar te zijn op social media. Hoe leuk is dat?!

Grafische vormgeving

Toen de Koperhorst een samenwerking aanging met de Mantelzorgpas, was de wens om hiervoor visuele uitingen te ontwerpen, zoals vouchers en aantrekkelijk beeldmateriaal op de website van de Mantelzorgpas zelf. Hier mocht ik mijn grafische vaardigheden op loslaten! 

Website

Daarnaast heeft de website een opknapbeurt gekregen, binnen de mogelijkheden van het huidige WordPress thema. Denk aan: kleur, woordgebruik, lettertype en beeldmateriaal. 

De richtlijnen voor beeldmateriaal uit de Social Media strategie hebben we ook voor de foto’s op de website toegepast voor een consistente online presentatie. 

Binnen de Koperhorst hebben een aantal medewerkers – die hobbyfotografen zijn – de leuke foto’s gemaakt. Zo hebben veel mensen bijgedragen aan de online zichtbaarheid van de Koperhorst. Echt teamwerk!

Meer projecten:

Hierboven een kleine selectie van mijn werk. Meer zien? Kijk dan eens in mijn portfolio.