Partners

Bereik het beste resultaat door samen te werken

Waardevol netwerk

Dankzij mijn netwerk wordt mijn waarde als freelancer groter. Soms krijg ik namelijk een te grote aanvraag om alleen op te pakken. Of ik heb de expertise van een ander nodig om het beste totaalresultaat voor mijn klant te krijgen. Het is dan fijn om mensen in je netwerk te hebben waar je op kunt vertrouwen. 

Daarnaast is het voor mij als zzp’er ook gewoon super leuk om samenwerkingspartners te hebben; zij zijn die collega’s die ik soms mis! Op dit moment werk ik graag samen met:

KRMN webshop design | 2handenvrij

Gewoon, leuk om te weten: Denise en ik hebben dezelfde opleiding gedaan, maar kenden elkaar toen nauwelijks. Toen ik voor mezelf begon heb ik haar via LinkedIn een bericht gestuurd: of ze me misschien tips kon geven voor het krijgen van klanten. We spraken af en het klikte meteen goed, sinds dien werken we om de week een dag samen.

Denise Nijland

WordPress support

Denise is een ster in e-maildevelopment en degene waar ik naartoe ga voor WordPress support. Samen vormen we een ideaal duo: zij verzorgt de technische kant van de website, ik doe vervolgens de frond-end webdesign.

Na oplevering van de website kun je bij haar met een gerust hart terecht voor het onderhoud en support. En heb je zakelijke foto’s nodig? Dat kun je ook met een gerust hart aan haar uitbesteden!

Creatie Maakt Alles

Fullservice marketingbureau

Creatie Maakt Alles is opgericht door Hanneke Pepers. Wat maakt dit bureau anders dan het zoveelste marketingbureau? Het team van Creatie Maakt Alles bestaat voor een deel uit mensen in loondienst en voor een deel uit vaste freelancers. Met deze mix weet Creatie Maakt Alles altijd de beste oplossing voor haar MKB-klanten te realiseren.

Ik ga naar Hanneke toe als ik een te grote marketingcommunicatieaanvraag krijg. Door zo’n opdracht met Creatie Maakt Alles te delen, weet ik zeker dat het goed en enthousiast opgepakt wordt. Andersom doe ik ook weer dingen in opdracht van Creatie Maakt Alles.

Samenwerkingspartner Creatie Maakt Alles | 2handenvrij

Gewoon, leuk om te weten: Als Co-worker maak ik de maandelijkse content voor Frutesse. Denk aan social media posts, e-mailnieuwsbrief en recepten op de website zetten. Ik heb al veel van de werkwijze van Creatie Maakt Alles opgestoken en sommige dingen pas ik ook weer toe in mijn eigen werk. Dit is echt de kracht van samenwerken en van elkaar leren.