Brand design

Logo’s, kleurgebruik, typografie, compositie & merkidentiteit

Dit is branding

Branding is de complete uitstraling van je bedrijf; vormen, kleuren, tone-of-voice en meer. Met deze visuele identiteit breng je jouw kernwaarden en gevoel over; want met emotie zorg je voor een duurzame verbinding met je klant.

Zorg er dus voor dat jouw ideale klant zich met jouw merk kan identificeren om die connectie aan te gaan. Hoe doe je dat? Door consistent te zijn met je visuele merk in al je communicatiemiddelen. 

Danielle aan het werk aan bureau
Voorkant-Q2-magazine | door 2handenvrij

Design communiceert

Heeft je startende onderneming nog geen visuele identiteit? Ik ontwikkel een authentiek merk dat past bij jouw kernwaarden en doelgroep. Heb je al wel een duidelijke eigen stijl? Dan zijn de vormgeefmogelijkheden enorm. Magazines, flyers, posters, jaarverslagen, nieuwsbrieven, e-books, whitepapers en zo veel meer. Allemaal vormgegeven met jouw brand identity.

Mijn portfolio

Hierboven een kleine selectie van mijn grafische werk. Meer zien? Kijk dan eens in mijn portfolio.

Recensies

“Toen wij in 2020 een nieuwe bedrijfsnaam kregen, heeft Daniëlle een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van onze website en online identiteit. Dit traject heeft ze professioneel en punctueel ter hand genomen. Haarfijn weet ze de ziel van het bedrijf te vertalen naar een passend visueel resultaat, zoals een website. In 2021 startten wij met een eigen kwartaalmagazine. Dankzij de inzet van Daniëlle is het ons gelukt om in korte tijd een mooi blad te produceren. In het grafisch ontwerp is Daniëlle creatief en sensitief in het neerzetten van de juiste sfeer. De samenwerking met 2handenvrij zetten wij met veel plezier voort in eventuele toekomstige projecten.

Joren Jacobs

Ondernemer, Nieuw Mos

“Wauw wij zijn echt super tevreden over onze samenwerking met Danielle. Ze is leergierig, betrokken, zorgvuldig en enorm goed in haar vak. We hebben heel close met haar samengewerkt aan ons project, waar echt ons hart in zit. En ze was in staat om vorm te geven wat wij in ons hoofd voor ons zagen. Ze is snel en duidelijk in wat wel en niet lukt. Ze deelt ook vanuit haar perspectief hoe we het het beste aan kunnen pakken, dat werkt erg prettig omdat het ook kan zijn dat je er zelf niet aan gedacht hebt. Het resultaat was mooi, straalde klasse en professionaliteit uit. Danielle is een heel fijn persoon om mee samen te werken! Wij gaan zeker nog vaker gebruik maken van haar kwaliteiten!“

Leoni van Rooy

The Frequency Keepers