Grafisch design

Foto’s, logo’s, kleurgebruik,

typografie, compositie & merkidentiteit

Beeldmateriaal

Vormen, kleuren, compositie. Ik ben er gek op! Als klein meisje zat ik liever binnen achter mijn bureau met een tekenblok, dan dat ik buiten in de klimrekken hing. Dat uittekenen op papier is ondertussen een digitale bezigheid geworden. 

Ik vind het gewoon erg fijn als iets er goed uit ziet. Ik voel dat  kleuren bepaalde emoties opwekken. Ik begrijp dat het ene lettertype beter bij jouw merk past dan het andere. En ik vind het heerlijk om met perspectief en verhoudingen te spelen. Dus heb je een grafische klus? Ik help je er graag mee!

 

Design communiceert

Heeft je startende onderneming nog geen visuele identiteit? Ik ontwikkel een authentiek logo en een huisstijl dat past bij jouw merk en doelgroep. Heb je al wel een duidelijke eigen stijl? Dan zijn de vormgeefmogelijkheden enorm. Magazines, flyers, posters, jaarverslagen, nieuwsbrieven, e-books, whitepapers en zo veel meer. Allemaal vormgegeven in jouw huisstijl.
Laat me weten waar ik je mee kan helpen.

 

Voorkant-Q2-magazine | door 2handenvrij

Mijn portfolio

Hierboven een kleine selectie van mijn grafische werk. Meer zien? Kijk dan eens in mijn portfolio.

Wat anderen over mijn werk zeggen:

“Toen wij in 2020 een nieuwe bedrijfsnaam kregen, heeft Daniëlle een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van onze website en online identiteit. Dit traject heeft ze professioneel en punctueel ter hand genomen. Haarfijn weet ze de ziel van het bedrijf te vertalen naar een passend visueel resultaat, zoals een website. In 2021 startten wij met een eigen kwartaalmagazine. Dankzij de inzet van Daniëlle is het ons gelukt om in korte tijd een mooi blad te produceren. In het grafisch ontwerp is Daniëlle creatief en sensitief in het neerzetten van de juiste sfeer. De samenwerking met 2handenvrij zetten wij met veel plezier voort in eventuele toekomstige projecten.

Joren Jacobs

Ondernemer, Nieuw Mos

Al een aantal jaren doet Altis een beroep op Daniëlle voor het maken van een cover voor het Altis Jaarboek. Ze werkt professioneel, zorgt voor actualiteit, is resultaatgericht, enthousiast en komt gemaakte afspraken na.

Mariet

Secretaris , Altis atletiek vereniging

Meer uitbesteden? Dit doe ik ook: 

Desktop-vital4life

Webdesign

Ik ontwerp en ontwikkel jouw unieke website in WordPress. Eentje die aansluit op de kwaliteit en sfeer van jouw product of dienst. Waardoor je opvalt bij je doelgroep. Ik ben gespecialiseerd in webdesign dat zich richt op: emotie, stijl & strategie.

Website beheer

Ik beheer en onderhoud je website, zodat jij twee handen vrij hebt voor je onderneming. Dit kan het plaatsen van content zijn, het aanpassen of aanmaken van een pagina of het updaten van de software of bijvoorbeeld het koppelen van je e-mailnieuwsbriefmodule. 

Marketing uitbesteden aan 2handenvrij

Communicatie

Je merk of je website staat, maar je klanten komen niet vanzelf. Verhoog je zichtbaarheid via de kanalen waar jouw doelgroep zich op bevindt. Ik help je met het opzetten van een passende strategie en de uitvoering van je communicatie.

Werk met mij

Heb je interesse of wil je dat ik met je meedenk? Stuur me dan zeker even een bericht: