Communicatie

Content maken, nieuwsbrief,
social media beheer

Marketing uitbesteden aan 2handenvrij

Communicatie

Je merk of je website staat, maar je klanten komen niet vanzelf. Verhoog je zichtbaarheid met pakkende content via de kanalen waar jouw doelgroep zich op bevindt.

Ik help je met het opzetten van een passende strategie en de consistente uitvoering van je communicatie.

Voor wie en waarom?

Online zijn de communicatiemogelijkheden enorm. Via nieuwsbrief, sociale media, je eigen website, PR en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Om maar wat te noemen. Moet je al deze middelen inzetten? Waarschijnlijk niet. Het gaat allemaal om wie je wilt bereiken en met welk doel.

Stel je zelf eens de volgende vragen: Wat is je boodschap?  Waarom is dit je boodschap? En aan wie zendt je de boodschap, kortom wie is je doelgroep? En waar zijn deze mensen te vinden? Je zult zien dat er al veel kanalen afvallen. Hulp nodig bij het brainstormen? Laat het me weten, ik help je graag.

 

Marketing uitbesteden aan 2handenvrij

Consistentie

Het toverwoord bij communicatie is consistentie. In de whitepaper van DPG media: ‘Kracht van herhaling’ lees je hier meer over. 

Minimaal drie keer moet iemand een boodschap zien, voordat deze blijft hangen. Daarom werken terugkerende nieuwsbrieven en social media posts goed. Geen zin om hier élke maand mee bezig te moeten zijn? Ik plan en help je graag.

 

“Toen wij in 2020 een nieuwe bedrijfsnaam kregen, heeft Daniëlle een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van onze website en online identiteit. Dit traject heeft ze professioneel en punctueel ter hand genomen. Haarfijn weet ze de ziel van het bedrijf te vertalen naar een passend visueel resultaat, zoals een website. In 2021 startten wij met een eigen kwartaalmagazine. Dankzij de inzet van Daniëlle is het ons gelukt om in korte tijd een mooi blad te produceren. In het grafisch ontwerp is Daniëlle creatief en sensitief in het neerzetten van de juiste sfeer. De samenwerking met 2handenvrij zetten wij met veel plezier voort in eventuele toekomstige projecten.

Joren Jacobs

Ondernemer, Nieuw Mos

“Daniëlle en ik hebben intensief samengewerkt voor onze klanten op een breed marketingspectrum. Dit terrein bestrijkt online en offline activiteiten zoals het maken van websites, stands, drukwerk, SEO en contentmarketing.

Daniëlle behoudt overzicht, is geordend, is creatief, heeft een voortvarende aanpakmentaliteit en een aanstekelijk enthousiasme. Haar bijhouden is een uitdaging. Ik beveel haar als marketingcollega oprecht meer dan van harte aan.”

Henk-Jan Ven

Interim Manager, LinkedIn