Website laten maken

Een website met emotie, stijl en strategie

Een website die…

✔ … je helpt bij het aantrekken van je droomklant

✔ … past bij JOU als ondernemer en goed voelt

✔ … aansluit op je doelen en visie

Website pakkettenOf boek vrijblijvend een strategie sessie

“De website van onze B&B in Portugal is gemaakt door Daniëlle. Zelfs op long distance wist Daniëlle onze website exact zo te maken hoe wij hem ons voorstelde. Daniëlle is innovatief en weet hoe ze een klant moet lezen om precies dat te creëren wat jij als klant wilt.

Met haar professionaliteit, passie en liefde om iets moois te creëren is 2handenvrij webdesign het designbureau waar je moet en wilt zijn!”

Silvana en Gerwin
Quinta Bogesi

Is dit herkenbaar?

  • Je wilt een website die matcht bij de kwaliteit die jij levert, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen en daarom voel je je overwelmed.
  • Je weet redelijk goed wat je wilt, maar het lukt je niet om dit om te zetten in een aantrekkelijke website.
  • Je wilt een website die authentiek aanvoelt en je zelfvertrouwen een boost geeft.
Wellicht is een Divi WordPress website laten maken bij 2handenvrij iets voor jou:

Een goede website presenteert jou zoals je bent, terwijl je tegelijkertijd jouw ideale klant aantrekt. Ik geloof in een holistische aanpak die emotie, stijl en strategie samenbrengt.

De bouwstenen voor een fijne website:

1.

Emotie

Met emotie zorg je voor duurzame verbinding met je klant.

2.

Stijl

De stijl van je website is cruciaal om te bepalen of de bezoeker wel of niet op je website blijft.

3.

Strategie

Met strategie kun je jouw doelgroep doen inzien hoe jouw product of dienst hen gaat helpen. 

Pakketten

Betaling in meerdere termijnen is mogelijk.

“Toen wij in 2020 een nieuwe bedrijfsnaam kregen, heeft Daniëlle een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van onze website en online identiteit. Dit traject heeft ze professioneel en punctueel ter hand genomen. Haarfijn weet ze de ziel van het bedrijf te vertalen naar een passend visueel resultaat, zoals een website. In 2021 startten wij met een eigen kwartaalmagazine. Dankzij de inzet van Daniëlle is het ons gelukt om in korte tijd een mooi blad te produceren. In het grafisch ontwerp is Daniëlle creatief en sensitief in het neerzetten van de juiste sfeer. De samenwerking met 2handenvrij zetten wij met veel plezier voort in eventuele toekomstige projecten.

Joren Jacobs
Ondernemer, Nieuw Mos

Het design proces:

1.

Kennismaken & intake

Telefonisch, via Zoom of kom gewoon gezellig langs: in deze fase maken we kennis en krijgen we je wensen helder. Ik heb een aantal gerichte vragen voor je, waardoor ik goed inzage krijg in jouw project en er is uiteraard ook alle ruimte voor jou om vragen aan mij te stellen.

2 .

Plan van aanpak opstellen

Met alle informatie uit de vorige stap, ga ik aan de slag met een plan van aanpak. Ik ontwikkel een strategisch moodboard en schets de indeling van je website. Deze leg ik aan jou voor en samen kijken we welke content je nodig hebt en of je akkoord gaat met dit plan.

3.

Huiswerk klant

In deze fase ga je aan de slag met het verzamelen van alle content voor je website: tekst, beeld, video. Uiteraard ben ik er om je te helpen als je dat nodig hebt, door je bijvoorbeeld tips te geven over het schrijven van een gestructureerde websitetekst of om je andere handvatten aan te rijken. 

4.

De ontwerp,- en bouwfase

Jes! Dit is misschien wel de leukste fase van het hele project, want in deze fase komt alles samen! Met jouw ontvangen content, het eerder gemaakte moodboard en website indeling ga ik aan de slag met het bouwen van je website.

5.

Puntjes op de i zetten

Na de oplevering van de eerste versie van de website, gaan we gezamelijk de puntjes op de i zetten. Jij kijkt of je nog iets aangepast wilt hebben en ik zet de puntjes op de i.

6.

Final meeting & lancering

We did it! Je website is klaar en wanneer jij 100% akkoord bent gaan we lanceren. In deze fase hebben we nog een laatste meeting waarin we het project afsluiten en ik maak een persoonlijke video tutorial voor je waarin ik uitleg hoe je zelf tekst en beeld kunt aanpassen in je website. Hierna is het helemaal JOUW website. Cheers!

FAQ

Voor welk type ondernemer werk je?

Ik richt me op ondernemers en/of MKB’ers die met hun product of dienst de wereld een stukje beter maken. De ondernemer die graag zichtbaar en verbonden wil zijn met zijn of haar klant, en hiervoor iemand zoekt waar dit met vertrouwen aan uit besteed kan worden. 

Hoe werkt het boekingsproces?

Je stuurt me een bericht via het contactformulier of je belt me via: 0637301900 en we boeken een kennismakingsgesprek in (vrijblijvend). Als het goed voelt en we met elkaar in zee willen gaan, dan stuur ik je een factuur voor de aanbetaling. Vanaf dat moment staat jouw project in mijn agenda en kunnen we aan de slag!

Waarom WordPress en Divi?

WordPress en Divi zijn gebruiksvriendelijk en passen daarmee goed bij kleinere ondernemers. Het Divi-thema is na oplevering goed bij te houden voor mensen die niet zo veel webvaardigheden hebben. Daarnaast is een WordPress website 100% jouw eigendom, wat voor andere platformen zoals Wix niet geldt.

Wil je meer uitleg over wat Divi is? Lees dan de blog: Wat is Divi en waarom werk ik er graag mee?

Denk je mee over wat ik op mijn website moet zetten?

Ja, dat vind ik juist het leukste deel van webdesign. Ik heb een aantal jaar ervaring in communicatie, PR, (online) marketing en branding (merkpositionering). Ik vind het heerlijk om je daarover te adviseren. Uiteindelijk heb ik het liefst dat jouw website je bedrijf daadwerkelijk ondersteunt en niet alleen maar geld kost.

Ik heb geen foto's, is dat erg?

Mijn ervaring vertelt me dat foto’s met een persoonlijke insteek een website in één klap karakter geven. Ik werk graag met foto’s die een verhaal vertellen. Heb je deze foto’s niet? Dan kan je mij inhuren om deze te komen maken of we kiezen voor stockphoto’s. 

Welke extra kosten komen erbij kijken?

De minimale terugkerende kosten zijn de hosting en domein kosten. Het kan ook zijn dat je een betaalde plugin nodig hebt, omdat je bijvoorbeeld extra functies aan je website wilt toevoegen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, dat is in overleg mogelijk.