Op weg naar

Webdesign voor ondernemers die op zoek zijn naar: emotie, stijl & strategie

Authentiek online

Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen, omdat je een authentieke website nodig hebt. Eentje die aansluit op de kwaliteit en sfeer van jouw product of dienst.   

Je wilt ook graag dat het gehele proces rondom het bouwen van jouw website ontspannen verloopt. Je ziet het namelijk niet zitten om jezelf te moeten bijscholen over termen als plugins, CTA-rate, HTTPS certification, HTML en SEO. Ik help je door je tijdens het hele traject te begeleiden en ik voorzie je van een website waar jij gelukkig van wordt. Zónder dat jij je zorgen hoeft te maken om de juiste kennis en vermoeiende jargon. 

Dit heb je nodig:

1.

Emotie

Met emotie zorg je voor duurzame verbinding met je klant.

2.

Stijl

De stijl van je website is cruciaal om te bepalen of de bezoeker wel of niet op je website blijft.

3.

Strategie

Met strategie kun je jouw doelgroep doen inzien hoe jouw product of dienst hen gaat helpen. 

Webdesign | Basis

Webdesign is in mijn ogen maatwerk. Een passende website hangt van zoveel factoren af, dat ik heb besloten om geen vaste pakketprijzen aan te bieden. Zo betaalt mijn klant nooit te veel.

Omdat ik heel goed begrijp dat je toch een indicatie van de investering wilt weten, heb ik twee voorbeelden gemaakt. Zo heb je al een basic website vanaf €495,-.

Webdesign | Compleet

Emotie en strategie zijn de bouwstenen waarmee je jouw website van anderen kunt onderscheiden. 

Met de juiste foto’s kun je zoveel meer authentieke sfeer uitstralen dan met stockphoto’s. Ik maak je foto’s en bewerk ze achteraf, zodat ze niet alleen de juiste sfeer uitstralen, maar ook geoptimaliseerd zijn voor je website. Combineer dat met de juiste woordkeuze en een strategische insteek, en het lukt je om jouw boodschap daadwerkelijk over te brengen aan je klanten. 

Mijn portfolio

Neem een kijkje in mijn portfolio om zelf te ervaren of mijn werk je aanspreekt en of het aansluit bij de kwaliteit van jouw product of dienst. Of om gewoonweg inspiratie op te doen. 

KRMN webshop design | 2handenvrij

Wat anderen over mij zeggen

“De website van onze B&B in Portugal is gemaakt door Daniëlle. Zelfs op long distance wist Daniëlle onze website exact zo te maken hoe wij hem ons voorstelde. Daniëlle is innovatief en weet hoe ze een klant moet lezen om precies dat te creëren wat jij als klant wilt.

Met haar professionaliteit, passie en liefde om iets moois te creëren is 2handenvrij webdesign het designbureau waar je moet en wilt zijn!”

Silvana en Gerwin

Eigenaren, Quinta Bogesi

“Daniëlle en ik hebben intensief samengewerkt voor onze klanten op een breed marketingspectrum. Dit terrein bestrijkt online en offline activiteiten zoals het maken van websites, stands, drukwerk, SEO en contentmarketing.

Daniëlle behoudt overzicht, is geordend, is creatief, heeft een voortvarende aanpakmentaliteit en een aanstekelijk enthousiasme. Haar bijhouden is een uitdaging. Ik beveel haar als marketingcollega oprecht meer dan van harte aan.”

Henk-Jan Ven

Interim Manager, LinkedIn

Meer uitbesteden? Dit doe ik ook: 

Marketing uitbesteden aan 2handenvrij

Communicatie

Je merk of je website staat, maar je klanten komen niet vanzelf. Verhoog je zichtbaarheid via de kanalen waar jouw doelgroep zich op bevindt. Ik help je met het opzetten van een passende strategie en de uitvoering van je communicatie.

Website beheer

Ik beheer en onderhoud je website, zodat jij twee handen vrij hebt voor je onderneming. Dit kan het plaatsen van content zijn, het aanpassen of aanmaken van een pagina of het updaten van de software of bijvoorbeeld het koppelen van je e-mailnieuwsbriefmodule. 

Minnies visitekaartje achterkant

Grafische vormgeving

Ik ontwikkel een authentiek logo en een huisstijl dat bij jouw merk en doelgroep past. Heb je al een logo en huisstijl?
Dan zijn de vormgeefmogelijkheden enorm: magazines, flyers, nieuwsbrieven en zo veel meer.
Allemaal in jouw huisstijl.

Werk met mij

Heb je interesse of nog een vraag over de mogelijkheden? Stuur me dan zeker even een bericht: