Op weg naar

Webdesign voor ondernemers

die op zoek zijn naar:

emotie, stijl & strategie

Authentiek online

Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen, omdat je een authentieke website nodig hebt. Eentje die aansluit op de kwaliteit en sfeer van jouw product of dienst.   

Je wilt ook graag dat het gehele proces rondom het bouwen van jouw website ontspannen verloopt. Je ziet het namelijk niet zitten om jezelf te moeten bijscholen over termen als plugins, CTA-rate, HTTPS certification, HTML en SEO. Ik help je door je tijdens het hele traject te begeleiden en ik voorzie je van een website waar jij gelukkig van wordt. Zónder dat jij je zorgen hoeft te maken om de juiste kennis en vermoeiende jargon. 

Dit heb je nodig:

1.

Emotie

Met emotie zorg je voor duurzame verbinding met je klant.

2.

Stijl

De stijl van je website is cruciaal om te bepalen of de bezoeker wel of niet op je website blijft.

3.

Strategie

Met strategie kun je jouw doelgroep doen inzien hoe jouw product of dienst hen gaat helpen. 

Webdesign | Basis

Webdesign is in mijn ogen maatwerk. Een passende website hangt van zoveel factoren af, dat ik heb besloten om geen vaste pakketprijzen aan te bieden. Zo betaalt mijn klant nooit te veel.

Omdat ik heel goed begrijp dat je toch een indicatie van de investering wilt weten, heb ik twee voorbeelden gemaakt. Zo heb je al een basic website vanaf €495,-.

Webdesign | Compleet

Emotie en strategie zijn de bouwstenen waarmee je jouw website van anderen kunt onderscheiden. 

Met de juiste foto’s kun je zoveel meer authentieke sfeer uitstralen dan met stockphoto’s. Ik maak je foto’s en bewerk ze achteraf, zodat ze niet alleen de juiste sfeer uitstralen, maar ook geoptimaliseerd zijn voor je website. Combineer dat met de juiste woordkeuze en een strategische insteek, en het lukt je om jouw boodschap daadwerkelijk over te brengen aan je klanten. 

Losse | Opdracht

Naast webdesign vind ik het ook heerlijk om bezig te zijn met andere visuals, bijvoorbeeld fotograferen, het ontwerpen van een menukaart of logo & huisstijl. Misschien heb je wel een uitnodiging voor een groot feest nodig of zou je graag enkel een landingspage willen laten ontwikkelen. Het is allemaal mogelijk. Staat jouw opdracht er niet tussen? Stuur me dan alsnog even een berichtje! Wie weet kan ik je op weg helpen. 

Wat anderen over mij zeggen

“De website van onze B&B in Portugal is gemaakt door Daniëlle. Zelfs op long distance wist Daniëlle onze website exact zo te maken hoe wij hem ons voorstelde. Daniëlle is innovatief en weet hoe ze een klant moet lezen om precies dat te creëren wat jij als klant wilt.

Met haar professionaliteit, passie en liefde om iets moois te creëren is 2handenvrij webdesign het designbureau waar je moet en wilt zijn!”

Silvana en Gerwin

Eigenaren, Quinta Bogesi

“Daniëlle en ik hebben intensief samengewerkt voor onze klanten op een breed marketingspectrum. Dit terrein bestrijkt online en offline activiteiten zoals het maken van websites, stands, drukwerk, SEO en contentmarketing.

Daniëlle behoudt overzicht, is geordend, is creatief, heeft een voortvarende aanpakmentaliteit en een aanstekelijk enthousiasme. Haar bijhouden is een uitdaging. Ik beveel haar als marketingcollega oprecht meer dan van harte aan.”

Henk-Jan Ven

Interim Manager, LinkedIn

Mijn portfolio

Neem een kijkje in mijn portfolio om zelf te ervaren of mijn werk je aanspreekt en of het aansluit bij de kwaliteit van jouw product of dienst. Of om gewoonweg inspiratie op te doen. 

Mariluna massage webdesign home page screenshot

Werk met mij

Heb je interesse of nog een vraag over de mogelijkheden? Stuur me dan zeker even een bericht:

× Wat is je vraag?