Diensten
Bereik je ideale klant
of
doelgroep met beeld
en
online communicatie
Diensten

Bereik je ideale klant of doelgroep met beeld en online communicatie

Marketing uitbesteden aan 2handenvrij

Bekijk de Nieuw Mos e-mailnieuwsbrief voor meer verbinding met terugkerende klanten.

Communicatie

Je merk of je website staat, maar je klanten komen niet vanzelf.
Ik help je met het opzetten van een passende strategie en een consistente uitvoering van je communicatie via bijvoorbeeld je website, en flyer, Social Media of het verspreiden van een e-mailnieuwsbrief.

Marketing uitbesteden aan 2handenvrij

Bekijk de Nieuw Mos e-mailnieuwsbrief voor meer verbinding met terugkerende klanten.

Voorkant-Q2-magazine | door 2handenvrij

Grafische vormgeving

Design communiceert. Ik ontwikkel een authentiek logo en een huisstijl dat bij jouw merk en doelgroep past. Heb je al een logo en huisstijl? Dan zijn de vormgeefmogelijkheden enorm: magazines, flyers, posters, jaarverslagen, nieuwsbrieven, e-books, whitepapers en zo veel meer. Allemaal in jouw huisstijl.

Webdesign

Ik ontwerp en ontwikkel jouw unieke website in WordPress die je vervolgens zelf makkelijk kan bijhouden. Een website die aansluit op de kwaliteit en sfeer van jouw product of dienst. Waardoor je opvalt bij je doelgroep. Ik ben gespecialiseerd in webdesign dat zich richt op: emotie, stijl & strategie. 

KRMN webshop design | 2handenvrij
Handen op toetsenbord, werkend aan WordPress website

Website beheer

Ik beheer en onderhoud je website, zodat jij twee handen vrij hebt voor je onderneming. Dit kan het plaatsen van content zijn, het aanpassen of aanmaken van een pagina of het maandelijkse onderhoud (o.a. updaten van de software zodat er geen bugs ontstaan of hackers makkelijk aan de slag kunnen) of bijvoorbeeld het koppelen van je e-mailnieuwsbriefmodule. 

Werk met mij

Heb je interesse of wil je dat ik met je meedenk? Stuur me dan zeker even een bericht: