Mijn verhaal

Een leven vol creativiteit, diversiteit en ontwikkeling 

Hi, wat leuk dat je mijn verhaal wilt lezen! Mijn naam is Daniëlle de Vries en ik ben een freelance brand designer en communicatiemarketeer. Ik ben mijn bedrijf 2handenvrij gestart, omdat ik een leven vol creativiteit, diversiteit en persoonlijke ontwikkeling wilde. Dankzij mijn freelance werk leef ik dat leven.

Ik bied meerdere diensten aan, die elk dezelfde uitkomst hebben: jouw ideale klant met de juiste boodschap bereiken. Ik help je graag met visuele branding, Divi WordPress webdesign en consistente communictie

Daniëlle met bril in haar hand

Fun trivia

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, het lezen van inspirerende boeken, Skillshare en Pinterest. Ook raak ik altijd  geïnspireerd van mijn reizen.

Op dit moment leer ik de taal Duits, mijn vriend en ik vinden Duitsland namelijk super leuk. En wist je dat ik mijn eigen koffie kan bestellen in het Pools? 

In mijn vrije tijd lees ik graag boeken, kook en bak ik graag en ben ik altijd bezig met ‘mooie dingen’ maken, zoals sieraden, kaarsen of illustraties.

Danielle met camera in de natuur

Illustraties

Sinds kort heb ik ook mijn hobby illustreren opgepakt, iets waar ik als kind uren mijn tijd aan kon besteden zonder verveeld te raken. Toch heb ik hier bijna tien jaar niks meer mee gedaan. Vanaf het moment dat ik ging studeren was mijn leven zo vol, dat ik het uit het oog verloor.

Zonde! Want ik vind het nog steeds leuk om met mijn handen bezig te zijn en ik wil graag meer doen met mijn visuele vaardigheden ‘op papier’. Benieuwd naar wat ik in mijn vrije tijd graag maak? Mijn illustraties kun je vinden op mijn illustratiepagina

Daniëlle met bril in haar hand

“Als je loslaat, heb je twee handen vrij”

Hoe ik op de naam 2handenvrij ben gekomen? Ik vond het best spannend om de werkverdeling die ik gewend was los te laten. Mijn beste vriendin stuurde mij een kaartje met de bemoedigende tekst: “Als je loslaat, heb je twee handen vrij.” Toen ik maar niet op een merknaam kon komen kwam ik dit kaartje weer tegen en ik voelde gelijk dat dit mijn merknaam ging worden. Mijn merk herinnert me er elke dag aan om los te laten wat niet meer voor me werkt en om uit mijn veilige comfortzone te stappen.

Wat is jouw verhaal?

Genoeg over mij! Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal. Vanuit welke verhaal ben jij gaan ondernemen? Stuur een bericht, dat vind ik leuk.

Daniëlle op stoel, kijkend in camera