Mijn verhaal

Een werkleven vol creativiteit, diversiteit en zingeving. Daarom startte ik 2handenvrij webdesign op.

Hi, ik ben Daniëlle

Wat leuk dat je mijn verhaal wilt lezen! Ik ben 2handenvrij gestart, omdat ik mijn ideale lifestyle wil leven. Eén vol creativiteit, diversiteit en zingeving. Dat is voor mij het avontuur aangaan van parttime ondernemen met de stabiliteit van parttime in loondienst werken voor een fijne werkgever in Amersfoort.  

Een aantal ‘zakelijke’ feiten over mij:

  • In 2016 slaagde ik voor mijn HBO studie Communication & Multimedia Design. 
  • Tijdens de fulltime studie werkte ik flink wat uren bij in de keuken van IKEA.
  • Waardoor ik na het behalen van mijn diploma in het vliegtuig naar Australië kon stappen voor een zelf gesubsidieerde backpackreis. Daar was ik alles behalve relaxed onder; ik vond het doodeng.
  • Terug in Nederland begon ik aan mijn loopbaan carrière. Ik was toen best jong. Nu ben ik 26 en ik heb al bij meerdere werk,- en opdrachtgevers ervaring op mogen doen.
  • Eind vorig jaar hakte ik de knoop door om te werken aan een leven met meer creativiteit, diversiteit en zingeving. Ik schreef 2handenvrij in, zodat ik naast mijn werk creatieve klussen kan oppakken en me sneller kan ontwikkelen binnen mijn vakgebied.

Ik word blij van / hobbies:

Lezen en podcasts luisteren, een goed gesprek, duurzame leefstijl, persoonlijke ontwikkeling, beleggen, planningen, feminisme (niet verwarren met feminatie), strategische bordspellen, reizen en samen dineren.

“Als je loslaat, heb je twee handen vrij”

Hoe ik op de naam 2handenvrij ben gekomen? Ik vond het best spannend om de werkverdeling die ik gewend was los te laten. Mijn beste vriendin stuurde mij een kaartje met de bemoedigende tekst: “Als je loslaat, heb je twee handen vrij.” Toen ik maar niet op een merknaam kon komen kwam ik dit kaartje weer tegen en ik voelde gelijk dat dit mijn merknaam ging worden.

Wat is jouw verhaal?

Genoeg over mij! Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal. Vanuit welke verhaal ben jij gaan ondernemen? Stuur een bericht, dat vind ik leuk.

× Wat is je vraag?