Mijn verhaal

Een werkleven vol creativiteit, diversiteit en zingeving. Daarom startte ik 2handenvrij webdesign op.

Hi, ik ben Daniëlle

Wat leuk dat je mijn verhaal wilt lezen! Ik ben 2handenvrij gestart, omdat ik een leven vol creativiteit, diversiteit en zingeving wil. Dat is voor mij het avontuur aangaan van online ondernemen vanuit 2handenvrij.

Kun je kort samenvatten wat je precies doet? 

De makkelijkste omschrijving voor mijn werk is denk ik: all-round marketeer. Ik heb heel veel verschillende interesses en ik word enthousiast van diversiteit. Ik heb dan ook niet één specialisme, maar meerdere.  Daarom bied ik meerdere diensten aan, die elk dezelfde uitkomst hebben: jouw ideale klant bereiken. 

Daniëlle met bril in haar hand

Een aantal feiten over mij:

  • In 2016 slaagde ik voor mijn HBO studie Communication & Multimedia Design. 
  • Tijdens de fulltime studie werkte ik flink wat uren bij in de horeca.
  • Waardoor ik na het behalen van mijn diploma in het vliegtuig naar Australië kon stappen voor een zelf gesubsidieerde backpackreis. 
  • Terug in Nederland begon ik aan mijn loopbaan carrière. Nu ben ik 26 en ik heb bij meerdere werk,- en opdrachtgevers ervaring op mogen doen, zoals Q&A Research & Consultancy, IKEA, Toshiba Tec, Cherry Marketing en LVTPR. 
  • Eind vorig jaar hakte ik de knoop door om te werken aan een leven met meer creativiteit, diversiteit en zingeving. Ik schreef 2handenvrij in bij de KvK, zodat ik creatieve klussen kan oppakken en me sneller kan ontwikkelen binnen mijn vakgebied.
  • Ik heb dit jaar (2021) opdrachten gedaan voor o.a. Mariluna, Kruidje-Roer-Me-Niet, Nieuw Mos, Vital4Life en Quinta Bogesi.
  • Ik kijk er enorm naar uit om nog veel meer creatieve opdrachten op te mogen pakken!
Danielle met camera in de natuur

“Als je loslaat, heb je twee handen vrij”

Hoe ik op de naam 2handenvrij ben gekomen? Ik vond het best spannend om de werkverdeling die ik gewend was los te laten. Mijn beste vriendin stuurde mij een kaartje met de bemoedigende tekst: “Als je loslaat, heb je twee handen vrij.” Toen ik maar niet op een merknaam kon komen kwam ik dit kaartje weer tegen en ik voelde gelijk dat dit mijn merknaam ging worden. Mijn merk herinnert me er elke dag aan om los te laten wat niet meer voor me werkt en om uit mijn veilige comfortzone te stappen.

Wat is jouw verhaal?

Genoeg over mij! Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal. Vanuit welke verhaal ben jij gaan ondernemen? Stuur een bericht, dat vind ik leuk.