Zakelijke illustratie

Stichting de Koperhorst

Omdat de samenwerking tijdens het allround marketing project voor Stichting de Koperhorst zo fijn was, wilde ik aan het einde van mijn project een bedankje geven. Ik handletterde: ‘Zorg Topper Shopper’, en tekende daar zorgattributen omheen. 

Ik liet het design een aantal keer drukken op katoenen tasjes en ging ermee naar de mensen waar ik veel mee samengewerkt heb. De tasjes werden super leuk ontvangen! Er werd meteen gevraagd of ik het design ook branded kon maken. Tuurlijk! 

“Ik heb het afgelopen jaar veel samen gewerkt met Daniëlle. Ben erg blij met onze samenwerking omdat ze zeer professioneel is, mooi en goed werk levert en heel erg prettig in de omgang is. Hoop nog veel langer met je samen te mogen werken!.”

Mechtild Janssen
Stichting de Koperhorst

Branded illustratie

Om de tasjes branded te maken, verving ik het woordje ‘Zorg’ voor het logo van de Koperhorst. Alle getekende zorgattributen en letters kregen de kleuren uit de huisstijl. Het tasje werd vervolgens 750 keer gedrukt en bij het kerstpakket gegeven aan alle medewerkers van de Koperhorst. Super leuk!

Meer projecten:

Hierboven een kleine selectie van mijn werk. Meer zien? Kijk dan eens in mijn portfolio.