Webdesign

Mariluna massage

Mariluna massage

Marileen raakte op een yoga retreat in Nederland enorm geïnspireerd door de kracht in de zachtheid en zo begon haar reis op gebied van holistische massage. Flink wat persoonlijke ontwikkeling en het ontmoeten van nog meer inspirerende mensen, zorgde ervoor dat Marileen zich liet omscholen tot een holistisch pulser & masseur en haar bedrijf Mariluna oprichtte. Ze schakelde mij in voor het maken van foto’s, een kleurenpalet en het ontwikkelen van haar website. Het doel: een ‘zachtaardige’ website die inspireert met Marileens visie op ontspanning en nieuwe klanten aantrekt voor het boeken van een massage.

“Daniëlle weet precies wat ze deed bij het maken van mijn website en ging heel efficiënt en snel te werk. Ook wanneer ze niet wist hoe iets werkte had ze het in een mum van tijd geleerd en dat laat zien hoe gedreven ze is om iets tot de uiterste kwaliteit van haar kunnen af te leveren. Daarnaast was de communicatie fijn en luisterde ze ook naar wat ik als visie had voor de website. Ook wanneer dit niet helemaal overeen kwam, kwamen we heel goed tot een compromis of een alternatief. Verder merk je dat ze veel ervaring heeft opgedaan van vorige werknemers, maar toch ook haar eigen personal touch aan het afgeleverde werk brengt.”

Marileen

Eigenares, Mariluna massage

Marileen van Mariluna massage
Quinta Bogesi webdesign portfolio 2handenvrij

Mariluna massage webdesign home page ontwerp | 2handenvrij webdesign

De start

We zijn begonnen met het in kaart brengen van alle wensen en welke pagina’s de website nodig heeft. Marileen is aan de slag gegaan met haar teksten en ik ben twee keer foto’s komen maken. Éen sessie om haar aan het werk te fotograferen, en één sessie om haar als persoonlijkheid te fotograferen. Deze foto’s heb ik bewerkt, zodat ze haar verhaal vertellen en ideaal zijn voor online gebruik.

Mariluna massage home pagina afbeelding
Marileen Labots profielfoto Mariluna massage

Het proces

Deze website is met de Divi builder gemaakt en uniek ontworpen. Ik wilde de website een uitstraling van zachtheid en spiritualiteit geven. Vandaar de passende ronde vormen en de zachte aardkleuren. Nadat alle content verzameld was (teksten, het maken van de foto’s, kleurenpalet, etc.) ben ik de home pagina van de website gaan ontwerpen.

Op dit ontwerp heeft Marileen feedback gegeven en met die input ben ik de rest van de website gaan bouwen. Tijdens de oplevering van de website hebben we direct de laatste puntjes verwerkt en heb ik haar stapsgewijs uitgelegd hoe ze haar website zelf kan bewerken.

Dit heb ik geleerd

Ik heb vooral veel geleerd over de technische setup van de website. Bij eerdere werd deze techniek voor mij klaargezet en was er vaak een ‘oude’ website waardoor er al een basis stond. Nu heb ik de website vanuit niks gemaakt en vormgegeven. De belangrijkste les die ik uit dit project heb getrokken is hoe ik de basis techniek voor een nieuwe website moet opzetten, zoals de hosting, het regelen van een domeinnaam en veiligheidscertificaat en hoe ik de achterkant van een website kan opschonen.  

Samengevat

 Passende kleurenpalet en online sfeerimpressie 

 Twee fotografiesessies en beeldbewerking 

 Goed zelf bij te houden na oplevering

Meer projecten:

× Wat is je vraag?