Divi WordPress webdesign

Dialog Group

Vital4Life 

Joris kwam er na zo’n acht jaar tijd achter dat gezond en gelukkig zijn helemaal niet moeilijk is als je eenmaal weet hoe het echt moet. Jarenlang heeft hij last gehad van ADD/ADHD en depressies. Hij verdiepte zich grondig in de onderwerpen voeding, lifestyle en beweging. Door alle kennis toe te passen heeft hij nu geen last meer van ADD/ADHD en is hij gelukkig.

Het jaren geduurd voordat hij zich weer goed voelde. Hij wil andere mensen die vastgeroest zitten inspireren en helpen om hetzelfde te bereiken. Hij schakelde mij in voor het maken van een logo,- en huisstijl, zijn website en foto’s. Het doel: een ‘clean’ design dat het merk Vital4Life helder overbrengt en de bezoeker aanspoort tot actie. 

“Daniëlle weet precies wat ze deed bij het maken van mijn website en ging heel efficiënt en snel te werk. Ook wanneer ze niet wist hoe iets werkte had ze het in een mum van tijd geleerd en dat laat zien hoe gedreven ze is om iets tot de uiterste kwaliteit van haar kunnen af te leveren. Daarnaast was de communicatie fijn en luisterde ze ook naar wat ik als visie had voor de website. Ook wanneer dit niet helemaal overeen kwam, kwamen we heel goed tot een compromis of een alternatief. Verder merk je dat ze veel ervaring heeft opgedaan van vorige werknemers, maar toch ook haar eigen personal touch aan het afgeleverde werk brengt.”

Joris Weima

Vital Life Coach, Vital4Life

Marileen van Mariluna massage
Responsive webdesign Vital4Life | 2handenvrij

De start

Joris had in het begin al een vrij duidelijk beeld van wat hij voor zijn website en logo wilde. Hij kon me direct vertellen welke pagina’s er moesten komen en stuurde me een lijstje met websites die een idee gaven van de look en feel waar hij naar op zoek was. Ik ben begonnen met het ontwerpen van het logo en de huisstijl en hierna kon het het bouwen van de website beginnen.

Desktop-vital4life

Het proces

Deze website is met de Divi builder gemaakt en uniek ontworpen. Met de voorbeeldwebsites van Joris en de eerder ontworpen huisstijl in mijn achterhoofd, ben ik begonnen met het ontwerpen van de home-page. 

Dankzij het snelle schakelen van Joris, (we belden elke week even om de voortgang en feedback door te nemen) stond de definitieve versie van de home-page snel klaar. Deze stijl kon ik vervolgens goed doorvoeren naar de andere pagina’s. 

Meer projecten:

Hierboven een kleine selectie van mijn werk. Meer zien? Kijk dan eens in mijn portfolio.