De weg naar

Een prima website

met jouw content en 

zonder technisch gedoe

Webdesign | basis

Je website is je online basis, je thuis. Daarom is webdesign in mijn ogen maatwerk, elke opdracht(gever) is namelijk uniek. In dit voorbeeld leg ik uit wat je van mij mag verwachten als je voor een basis website kiest. 

Je krijgt een website die je niet alleen een brede glimlach oplevert, maar die je vooral  ondersteunt bij je business. Zonder dat dit je grijze haren heeft opgeleverd tijdens het traject. 

In het kort:

1.

Geen technisch gedoe

Je hoeft je geen zorgen te maken over hosting, de installatie van WordPress en o.a. het veiligheidscertificaat. Kortom je complete set-up wordt geregeld.

2.

Gebruiksvriendelijk WordPress thema

Je krijgt een standaard Divi-thema t.w.v. €249,- op je WordPress website geïnstalleerd dat gemakkelijk zelf bij te houden is na de oplevering. Lees hier wat Divi is en waarom ik ermee werk.

3.

Je levert zelf je content aan 

We bespreken van te voren welke content ik van je nodig heb. Jij bent immers de specialist van je bedrijf en weet waar je over praat. Ik kan je helpen met foto’s.

We werken samen aan je website

Jij zorgt voor de inhoud en ik zorg voor de technische en visuele aspecten. Ik heb ook genoeg ervaring in marketingcommunicatiebranche. Deze kennis ik zal gebruiken om actief met je mee te denken. Zo komt je website het best tot bloei. 

Ik ben iemand die graag open en transparant communiceert, dus je ontvangt regelmatig terugkoppeling van mij. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Wat krijg je nog meer?

    • Ik maak gebruik van professionele programma’s van Adobe en Canva pro. Je hoeft geen tijd en geld te investeren in het gebruik van deze programma’s. 

    • Je website is responsive, oftewel hij past zich aan op diverse schermen, zoals een mobiele telefoon, tablet of desktop. 

    • Persoonlijke video tutorial over hoe je jouw website kunt bewerken na oplevering. 

    • Onbeperkt support tijdens de samenwerking (via whatsapp of e-mail) en een week na de lancering van je website.

    • Je kunt hierna zelf je website bijhouden, of je besteed dit aan mij uit.

Hoe ziet het proces eruit?

Tijdens het eerste gesprek, waarin we kijken of we een klik hebben, krijg ik al een eerste indruk van je bedrijf. We bespreken welke pagina’s en andere zaken je nodig hebt. Op basis daarvan maak ik een heldere offerte op en dan bepaal je: ja of nee.

Week 1 & 2: Inspiratie en content creatie

Mocht ik na ons gesprek nog vragen hebben, dan zal ik die stellen. We willen namelijk een duidelijk beeld krijgen van het doel van je website en je onderneming. Ondertussen ga ik op zoek naar inspiratie voor je website. Jij gaat aan de slag met je content.

Week 3: Setup en home-pagina

Je hebt de content bij mij aangeleverd en het project kan beginnen. Ik regel de setup van je website. Zodra ik de home-pagina heb ontwikkeld krijg je een seintje: ik ontvang graag je feedback.

Week 4: De bouw van de andere pagina’s

Ik verwerk je feedback op de home-page. In deze week zal ik ook de andere pagina’s bouwen en invullen met jouw content.

Week 5: Website checken

Voordat we de website live zetten, vraag ik je om deze grondig door te nemen. Ik ben secuur, maar zie ook wel eens iets over het hoofd. Bijvoorbeeld een overgenomen typefout of een button zonder link.

Week 6: De website wordt online gezet

Na jouw toestemming zet ik je website live! Ik stuur je een persoonlijke tutorial op hoe je jouw eigen website kan bijhouden, die je zo vaak terug kan kijken als je wilt.

Na de oplevering: onderhouden

Ik host en onderhoud je website elke maand, zodat er geen technische problemen ontstaan of hackers in kunnen (tegen betaling). Elke maand wordt er een backup gemaakt en zorg ik dat alles up to date blijft. Het is ook mogelijk om de hosting en onderhoud zelf te verzorgen, dan stopt mijn support een week na het opleveren van je website.

Wat anderen over mij zeggen

“De website van onze B&B in Portugal is gemaakt door Daniëlle. Zelfs op long distance wist Daniëlle onze website exact zo te maken hoe wij hem ons voorstelde. Daniëlle is innovatief en weet hoe ze een klant moet lezen om precies dat te creëren wat jij als klant wilt.

Met haar professionaliteit, passie en liefde om iets moois te creëren is 2handenvrij webdesign het designbureau waar je moet en wilt zijn!”

Silvana en Gerwin

Eigenaren, Quinta Bogesi

“Daniëlle en ik hebben intensief samengewerkt voor onze klanten op een breed marketingspectrum. Dit terrein bestrijkt online en offline activiteiten zoals het maken van websites, stands, drukwerk, SEO en contentmarketing.

Daniëlle behoudt overzicht, is geordend, is creatief, heeft een voortvarende aanpakmentaliteit en een aanstekelijk enthousiasme. Haar bijhouden is een uitdaging. Ik beveel haar als marketingcollega oprecht meer dan van harte aan.”

Henk-Jan Ven

Interim Manager, LinkedIn

Mijn portfolio

Neem een kijkje in mijn portfolio om zelf te ervaren of mijn werk je aanspreekt en of het aansluit bij de kwaliteit van jouw product of dienst. Of om gewoonweg inspiratie op te doen. 

KRMN webshop design | 2handenvrij

Q&A

Voor welk type bedrijven werk je?

Ik werk samen met MKB’ers, met de voorkeur uit Amersfoort. Die met hun product of dienst de wereld een stukje mooier maken in de breedste zin van het woord. Dat kan een restaurant zijn die een avond ontspanning biedt voor haar gast, een biologische winkel of juist een zzp’er die in online coaching voorziet.

Werk je ook samen met bedrijven die niet in Amersfoort gevestigd zijn?

Ja, dat doe ik ook. Het grootste verschil is dat het kennismakingsgesprek dan online verloopt en de communicatie tijdens het gehele traject ook. Dit maakt de communicatie in mijn ogen iets minder persoonlijk. Het is ook mogelijk om zelf naar Amersfoort te komen.

Hoe werkt het boekingsproces?

Jij stuurt mij een bericht via het contactformulier of de Whatsapp en we boeken een kennismakingsgesprek in (vrijblijvend). Als het goed voelt en we met elkaar in zee willen gaan, dan stuur ik je een factuur voor de aanbetaling. Vanaf dat moment staat jouw project in mijn agenda en kunnen we aan de slag!

Waarom WordPress en Divi?

WordPress en Divi zijn gebruiksvriendelijk en passen daarmee goed bij kleinere ondernemers. Het Divi-thema is na oplevering goed bij te houden voor mensen die niet zo veel webvaardigheden hebben. Daarnaast is een WordPress website 100% jouw eigendom, wat voor andere platformen zoals Wix niet geldt.

Wil je meer uitleg over wat Divi is? Lees dan de blog: Wat is Divi en waarom werk ik er graag mee?

Denk je mee over wat ik op mijn website moet zetten?

Ja, dat vind ik juist het leukste deel van webdesign. Ik heb een aantal jaar ervaring in communicatie, PR, (online) marketing en branding (merkpositionering). Ik vind het heerlijk om je daarover te adviseren. Uiteindelijk heb ik het liefst dat jouw website je bedrijf daadwerkelijk ondersteunt en niet alleen maar geld kost.

Ik heb geen foto's, is dat erg?

Mijn ervaring vertelt me dat foto’s met een persoonlijke insteek een website in één klap karakter geven. Ik werk graag met foto’s die een verhaal vertellen. Heb je deze foto’s niet? Dan kan je mij inhuren om deze te komen maken.

Welke extra kosten komen erbij kijken?

De minimale terugkerende kosten zijn de hosting en domein kosten. Daarnaast adviseer ik ook om als ‘leek’ te investeren in het maandelijkse onderhoud van je website. Dit kun je vergelijken met een auto. Als je er geen benzine in doet of de oliepijl bijhoudt, dan gaat de kwaliteit achteruit. Websites die niet onderhouden worden, gaan op den duur technische kuren vertonen en worden kwetsbaar voor hackers. Je kunt hiervoor bij mij terecht.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, dat is in overleg mogelijk.

Werk met mij

Heb je interesse of nog een vraag over de mogelijkheden? Stuur me dan zeker even een bericht: