Visuals

Foto’s, logo’s en

kleurgebruik zeggen

meer dan duizend woorden

Beeldmateriaal

Vormen, kleuren, compositie. Ik ben er gek op! Als klein meisje zat ik liever binnen achter mijn bureau met een tekenblok, dan dat ik buiten in de klimrekken hing. Dat uittekenen op papier is ondertussen een digitale bezigheid geworden. 

Ik vind het gewoon erg fijn als iets er goed uit ziet. Ik snap dat bepaalde kleuren bepaalde emoties opwekken. Ik voel aan dat het ene lettertype beter bij een sjiek merk past dan het andere. En ik vind het leuk om met perspectief en verhoudingen te spelen. Dus heb je een grafische klus? Ik help je er graag mee!

 

Wat denk ik allemaal over na?

  • Kleurpsychologie: Wat wil je overbrengen met je merk? Kleuren brengen onbewust een boodschap over.
  • Typografie: Ook lettertypes tonen een bepaalde stijl en onthullen daardoor al veel informatie over je bedrijf.
  • Verhouding: Welk element moet eruit springen? Of wil je juist rust creëren door een gebalanceerd totaalbeeld? 
  • Perspectief: De hoek waaruit je een foto schiet kan het item dat je fotografeert meer of minder aanzien geven.
  • Adobe Creative Suite: Ik werk met de professionele programma’s van Adobe

Hier kan ik je mee helpen:

Fotografie & beeldbewerking

Tijdens mijn afstuderen heb ik het geluk gehad om onder begeleiding van professioneel fotograaf Eljee Bergwerff mezelf te verdiepen in fotografie en nabewerking. Ik werk met een  spiegelreflexcamera en doe de nabewerking Adobe Lightroom.

Logo & huisstijl

De psychologie achter een goed logo is breder dan je denkt. Kleuren, verhoudingen, typografie en schaalbaarheid zijn allemaal elementen waar je rekening mee moet houden om een logo te ontwerpen dat past bij jouw merk / bedrijf. 

Grafisch design

Heb je een grafische opdracht om uit te besteden? Ik ontwerp je brochures, magazines of uitnodigingen in jouw huisstijl, zodat alle geprinte uitingen op elkaar afgestemd zijn. 

Wat anderen over mij zeggen

“De website van onze B&B in Portugal is gemaakt door Daniëlle. Zelfs op long distance wist Daniëlle onze website exact zo te maken hoe wij hem ons voorstelde. Daniëlle is innovatief en weet hoe ze een klant moet lezen om precies dat te creëren wat jij als klant wilt.

Met haar professionaliteit, passie en liefde om iets moois te creëren is 2handenvrij webdesign het designbureau waar je moet en wilt zijn!”

Silvana en Gerwin

Eigenaren, Quinta Bogesi

“Daniëlle en ik hebben intensief samengewerkt voor onze klanten op een breed marketingspectrum. Dit terrein bestrijkt online en offline activiteiten zoals het maken van websites, stands, drukwerk, SEO en contentmarketing.

Daniëlle behoudt overzicht, is geordend, is creatief, heeft een voortvarende aanpakmentaliteit en een aanstekelijk enthousiasme. Haar bijhouden is een uitdaging. Ik beveel haar als marketingcollega oprecht meer dan van harte aan.”

Henk-Jan Ven

Interim Manager, LinkedIn

Mijn portfolio

Neem een kijkje in mijn portfolio om zelf te ervaren of mijn werk je aanspreekt en of het aansluit bij de kwaliteit van jouw product of dienst. Of om gewoonweg inspiratie op te doen. 

Werk met mij

Heb je interesse of nog een vraag over de mogelijkheden? Stuur me dan zeker even een bericht:

× Wat is je vraag?